Prinsessa

- på mina villkor

Snart dags komma igång med träningen igen

Sommaren och semestern som varit, den har varit annorlunda detta år. Det har blivit att vara hemma mycket och att bara vara, mer eller mindre. Det har kanske inte varit det bästa vädret, men en del fina dagar på semestern har det allt varit ändå. Det har även varit en hel del god mat och dryck. Nu när augusti är här och man börjar återgå till en del rutiner så är det nog dags att även återgå till lite mer träning. Det har inte blivit så mycket av det nu under sommaren om jag ska vara ärlig. Det blir nog dock lite mer ensamträning resten av året, skippar gymmet och gruppträningar. 

Ut i naturen

Jag har tänkt börja satsa mer på löpning nu i höst. Har läst en del värdefulla tips på Fitline bloggen med. Hur man ska tänka med mat och kosttillskott. För är ju bra att tänka på vad man äter med, när man tränar. Sen, med löpningen, jag tänker att det är bra att börja försiktigt. Sedan även lägga till annan träning. Kanske det är läge att köpa hem lite egna träningsmaskiner, nu när det är svårt att hänga på gymmet så som man kunde göra förr. Det tål att tänkas på.

Träning är ju bra för alla och om man inte kan träna, så kan man ju ändå röra på sig i form av promenader eller göra saker i den takt man klarar av. 

23 Aug 2022