Prinsessa

- på mina villkor

Sov tryggt lilla hjärtat

Handen upp alla föräldrar som suttit vakna hela natten medan barnen sover sött? Den oro man känner som mamma eller pappa när ens barn ska sova går inte att sudda bort och är nog en fas vi alla behöver gå igenom. För att slippa sitta vaken så kan man använda sig av en babyvakt, du hittar bra babyvakter på https://www.bastitest24.se där du kan läsa mer och se vad de kostar. men vilken ska man ha? Bara ljud eller även med video? 

Räckvidd och batteritid är viktigt

Det spelar inte så stor roll om man väljer en babyvakt med kamera, eller en med bara ljud. Det går även att köpa begagnade om man vill få ner kostnaden. Det som är viktigast - enligt mig - är att batterierna räcker länge och att babyvakten har bra räckvidd. Man vill ju inte oroa sig för att inte höra något om det skulle uppstå problem. 

Andra saker för barnets säkerhet

Babyvakten är jättebra, och jag tycker att alla småbarnsföräldrar ska ha en sådan. men det finns ju andra produkter som är till för att skydda barnet under det första året eller åren. Spjälskydd till exempel så barnet inte fastnar med ett ben. Det finns också en matta man kan lägga under lakanet. Den känner av om barnet får andningsuppehåll och larmar så att du kan väcka barnet eller hjälpa till om det behövs. Det finns dock en stor nackdel med en sån matta och det är när barnet börjar röra sig, och hamnar utanför! Då kommer det larma ofta. 

3 Jun 2021