Prinsessa

- på mina villkor

Även prinsessor behöver övervaka sina hem

Ni vet, oavsett om man bor i slott eller i en villa, så är det viktigt att skydda sig mot inbrottstjuvar. Det är inte fel att satsa på en övervakningskamera till exempel. Såg att det finns övervakningskameror på Prylstaden. Jag funderar på att besöka prylstaden.se och köpa mig en egen övervakningskamera faktiskt. Det känns lite tryggare att veta att man har ett övervakat hem. Sen har de bra priser på Prylstaden med när det kommer till kameror. Det har vart en del incidenter i närheten där jag bor. En del inbrott och så. Därför känner jag att det kanske vore läge att göra något.

Kanske även ett larm vore bra?

Funderar på om man även ska satsa på att sätta in ett hemlarm eller så. Gärna ett som kopplas till ett vaktbolag. Så att de kan rycka ut om det händer något. Jag själv skulle inte veta vad jag skulle göra om det kommer en tjuv. Eller ja, man ringer väl polisen, men bättre att man har ett vaktbolag tror jag. Hade jag bott i ett riktigt slott, så hade man väl haft riktiga vakter, dygnet runt där. Men nu bor man ju inte i ett äkta slott, tyvärr.

Låsa in värdesaker

Ska nog skaffa mig ett bankfack med och låsa in mina värdesaker. Har en del smycken jag inte vill bli av med och som är dyra. Då är det kanske dumt att ha dem liggande hemma?

23 Feb 2019