Prinsessa

- på mina villkor

Ingen rök utan eld, eller?

Nej mamma, jag har inte börjat röka! Jag såg bara en så cool grej på stan förut att jag kände att jag måste skriva lite om det. Ja, och alla saker som jag hittade om det när jag sökte på nätet också! Tydligen kallas det för vejping eller vaping det de gör och det ser ut som de röker fast de inte gör det. Jag tar det från början, så jag inte blir för rörig! 

I förmiddags så stod jag och väntade på bussen och då var det en kille som tar fram ett plaströr ur fickan, stoppar den i munnen och börjar suga på det. Jag ser att det kommer rök ur den, ungefär som om han rökte. Det luktade absolut ingenting och då gick jag ändå rätt så nära för att se bättre.

E-cigaretter heter de

Jag hittade sidan EQCigs i Norge när jag började leta men som tur var så hade de också en svensk sida som man kunde klicka sig fram till. Där hittade jag massor av information om hur en elektrisk cigarett fungerar och vad den är till för. Som jag förstod det så är det absolut inget läkemedel som säljs, och det är inte heller en leksak som man ska ha för att se cool ut. Det är helt enkelt en metod för att sluta röka på ett bra sätt. Tanken är att man köper sig en e-cigg hos EQCigs och aldrig mer behöver köpa några vanliga mer. Det låter ju hur bra som helst! Det här ska jag visa för alla som jag känner som röker, garanterat! 

19 Jan 2017