Prinsessa

- på mina villkor

Kalas för små prinsar och prinsessor

Kalas med prinsesstema är något som är mycket populärt! Det är inte heller särskilt svårt att ordna! Oftast är det ju våra små töser som vill vara prinsessor, och är det yngre barn så brukar det inte vara något större problem att ha prinsesskalas för både flickor och pojkar, många killar gillar också att få klä ut sig i prinsessklänning och vill man inte det klär man ut sig till något annat som man gillar, varför inte en superhjälte? För att ordna ett bra kalas med prinsesstema, så ska jag ge er ett par bra tips!

Hur du ordnar ett kalas med prinsesstema

Inbjudningskorten kan göras så att de passar alla prinsessor! Färga vita papper så att de ser gamla ut med hjälp av att dra en tepåse över pappret, och sedan bränn kanterna försiktigt med en tändare.( detta är även utmärkt om du vill ha pirattema) Skriv sedan inbjudan för hand och bjud in till prinsesskalas i prinsessan xx:s kungarike.

Att klä ut sig till prinsessa är inte svårt, dels finns det kläder att köpa, men det går även att fixa till klänningar som redan hänger i garderoben. Fixa tiaror, kronor, smycken med mera.

Att ha tema prinsessa på maten funkar det med, om ni ska ha lagad mat, annars är det ju självklara valet en prinsesstårta!

På nätet finns det även en mängd lekar ni kan bestämma er för att hålla i. Annars brukar både små prinsessor och prinsar kunna roa sig rätt bra ändå!

5 Mar 2017