Prinsessa

- på mina villkor

När prinsessor vill flytta

Hur gör man när prinsessor vill flytta? Alltså, jag kan ju inte bo hemma hur länge som helst, även om jag helst ville det. Jag vill inte bli en 30 år gammal eunucka som inte har man eller barn, och som fortfarande bor hemma! Så nu måste jag flytta eftersom jag har fått tag i en helt underbar lägenhet, värdig en prinsessa! Så hur gör jag? Är man som jag och det är första gången som jag ska flytta själv nu då, då kan man faktiskt ta nätet till hjälp.

Flyttguidesite

Det finns en site med en flyttguide som ger bra tips och råd, på de olika saker som man bör tänka på när det är dags att flytta sitt bohag. Ska man be sina vänner, familj och släkt om hjälp med packning, flytten och uppackningen? Eller ska man vara stoisk och tänka att jag klarar allt själv? Man kan faktiskt leja bort allting och be en flyttfirma att packa, bära och packa upp. Är det så att man äger bostaden som man antingen ska flytta från, eller till, kan man utnyttja RUT-avdraget vid själva flytten och flyttstädningen. Bra, eller hur?

Det är mycket som ska flyttas

När du flyttar bör du komma ihåg att flytta elen, bredbandet, TV-licensen och den viktiga posten. Har du en stationär telefon bör du även flytta telefonabonnemanget. Och sist och inte minst, bör du låta dina vänner få veta vart dy flyttar, så de hittar hem till ditt lilla palats!

2 Aug 2017